Einde Zidan bij Hamburg lijkt in zicht

Kristof Blomme
| 3 reacties
Einde Zidan bij Hamburg lijkt in zicht
Foto: © SC

Mohamed Zidan speelt komend seizoen allicht niet meer voor Hamburg. De aanvaller haalde scherp uit naar afscheidnemend trainer Stevens. Bovendien zou de Egyptenaar niet goed in de groep liggen.

Mohamed Zidan trok in 2005 van het Deense FC Midtjylland naar Werder Bremen. Daar kon hij echter geen potten breken en hij trok naar Mainz, waar hij  13 keer scoorde in 15 wedstrijden. Hamburg haalde hem afgelopen zomer voor zes miljoen euro binnen, maar hij kon niet altijd aanspraak maken op een basisplaats en scoorde amper drie keer. 

Trainer Huub Stevens, die komend seizoen aan de slag gaat bij PSV, krijgt er hard van langs van de speler. "Hij behandelde me als stront omdat ik niet het type speler was dat hij wou. Vaak kwam hij de kleedkamer binnen en begon hij in het Nederlands te vloeken, alsof hij geen respect voor ons had."

Hoewel Stevens vertrekt is de toekomst van Zidan bij Hamburg onzeker. De speler zou immers niet goed in de groep liggen en technisch directeur Beiersdorfer is niet te spreken over de uitlatingen van de 26-jarige aanvaller.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties