Doelman Frey blijft bij Fiorentina

Philippe Crols
| 0 reacties
Doelman Frey blijft bij Fiorentina
Foto: © SC

Sebastian Frey zal ook volgend seizoen het doel van het Italiaanse Fiorentina verdedigen. Daar was onlangs wat twijfel rond ontstaan.

De Franse sluitpost van Fiorentina werd onlangs nog in verband gebracht met Bayern München. De Duitse landskampioen liet echter weten dat het volgend seizoen met Michael Rensing aan het seizoen zal beginnen en trok onlangs Hans Jörg Butt nog aan als doublure.

Ook andere teams informeerden al naar Frey en toen die zijn contract niet wilde verlengen in Firenze leek een vertrek nakend. Het contract van de doelman loopt nog wel door tot medio 2011.

Toch zal hij volgend seizoen nog zeker voor Fiorentina spelen. De Italiaanse halve finalist van de UEFA Cup wist zich te plaatsen voor de Champions League en dat speelde een belangrijke rol in de beslissing van Frey. "Ik heb samen met mijn ploegmakkers een heel jaar alles gegeven om naar die Champions League te mogen. Ik wil er dus ook bij zijn als we ook in die Champions League spelen en blijf bij Fiorentina", klonk het in L'Equipe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties