'Portugal is makkelijk te doorgronden'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Portugal is makkelijk te doorgronden'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tsjechië kan tegen Portugal een serieuze optie nemen op een ticket voor de kwartfinales. De confrontatie met Cristiano Ronaldo en co kondigt zich alvast als een zware brok aan. “Maar ik heb geen schrik van de Portugezen”, benadrukt bondscoach Brückn

Tijdens de eerste speeldag maakte Tsjechië geen al te goede indruk tegen gastland Zwitserland. Jan Polak en co toonden zich maar weinig creatief en mogen zich gelukkig prijzen dat de afwerking bij de Zwitsers nog niet op scherp stond.
 
“Psychologisch en fysisch staan we er na de winst tegen Zwitserland erg goed voor”, is Brückner optimistisch. “We kunnen ons nu op het tactische aspect fixeren. De creativiteit moet aanvallend ook beter. De laatste tien minuten tegen Zwitserland waren dramatisch.”
 
Geen schrik
 
Angst voor Portugal is uit den boze bij Brückner. “Ze zijn heel gemakkelijk te doorgronden”, verrast de Tsjech. “Het is gewoon een excellente ploeg. Maar schrik? Dat heb je mij nooit horen vertellen. Het is niet omdat zij aanvallend beter voor de dag komen, dat wij een zwakker team hebben.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties