Shearer: 'Gevleid, maar ga niet naar Blackburn'

Philippe Crols
| 0 reacties
Shearer: 'Gevleid, maar ga niet naar Blackburn'
Foto: © SC

Blackburn Rovers is nog altijd op zoek naar een opvolger voor manager Mark Hughes. De naam van Alan Shearer circuleerde als maar meer. De ex-aanvaller heeft woensdagavond echter duidelijk laten weten dat hij niet naar Blackburn zal gaan.

Shearer is een van de vaste analisten van het BBC-team. Zo zat hij ook gisteren in de studio samen met onder andere Gary Lineker om de wedstrijd Zwitserland - Turkije te bekijken.

Tijdens de rust maakte de wedstrijd even plaats voor de interesse van Blackburn in Shearer. Lineker vroeg zijn collega hoe de situatie nu juist was.

"Ik heb onlangs een telefoontje gekregen van Blackburnvoorzitter John Williams en ik was daar heel gevleid door. Hij vroeg me of ik interesse had om een van de mogelijke nieuwe managers te worden in Blackburn. Maar ik heb geweigerd omdat ik nog vele andere verplichtingen heb. Het is gewoon nog niet het moment om manager te worden", sprak Shearer.

Met Blackburn beleefde de aanvaller in de jaren '90 wel mooie momenten. Hij leidde de club met zijn goals zelfs eens naar de landstitel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties