Antwerp wil oefenen tegen Hull City en Leeds

Philippe Crols
| 12 reacties
Antwerp wil oefenen tegen Hull City en Leeds
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp is nog niet goed en wel bekomen van het mislopen van de promotie naar eerste klasse of het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. De oudste club van het land hoopt in de voorbereiding tegen enkele Engelse teams te kunnen spelen.

De spelers van Antwerp worden op 4 juli een eerste maal terug op de club verwacht. Welke trainer hen daar zal opwachten is nog altijd niet geweten. Warren Joyce houdt het namelijk voor bekeken bij Antwerp.

Wel is het al duidelijk dat Antwerp mogelijk tegen enkele Engelse teams zal gaan oefenen met het oog op volgend seizoen. De tweedeklasser onderhandelt volgens Het Laatste Nieuws dezer dagen met Leeds United en Hull City om tijdens juli vrienschappelijke wedstrijden te spelen.

De wedstrijd tegen Hull zou op de Bosuil gespeeld worden. Voor de partij tegen Leeds zullen de supporters van Antwerp naar Engeland moeten afzakken. Leeds scheerde nog niet zo heel lang geleden nog hoge toppen in de Champions League, maar zakte inmiddels af naar de derde klasse. Dan doet Hull het heel wat beter. Die club voetbalt volgend seizoen in de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties