Robben: 'Zaterdag nog gehuild'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Robben: 'Zaterdag nog gehuild'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag vreesde Arjen Robben nog voor het einde van zijn Europees kampioenschap. Zes dagen later schitterde de middenvelder van Real Madrid op de grasmat van Young Boys Bern. “Ik ben trots op mezelf”, aldus Robben.

Vanuit Bern

Robben liep een liesblessure op. Verwacht werd dat hij minstens zeven tot tien dagen niet zou kunnen spelen, maar een goede begeleiding zorgde ervoor dat hij tegen Frankrijk al een helft kon meespelen. “Ik heb zaterdag nog gehuild”, geeft Robben toe. “Ik dacht dat het tornooi voorbij was. We hebben de draad opgepikt en dag en nacht gewerkt om terug te komen. Het is ongelooflijk om vandaag dan zo’n prestatie neer te zetten.”
 
Na 45 minuten viel Robben in voor Orlando Engelaar en had met een assist voor Robin Van Persie en een eigen doelpunt een belangrijk aandeel in de ruime overwinning over Les Bleus. “Ik was al blij dat ik terug deel uitmaakte van de ploeg. Als je dan zo terug kan komen … Ik ben trots op mezelf.”
 
De middenvelder probeert de voetjes op de grond te houden. “Vandaag en morgen mogen we genieten van deze prestatie, maar als we in de kwartfinale eruit liggen is iedereen deze wedstrijd al snel vergeten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties