Celtic-topschutter blijft vijf jaar langer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Celtic-topschutter blijft vijf jaar langer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scott McDonald blijft nog vijf seizoenen voetballen op Celtic Park. De Australiër die vorig seizoen overkwam van FC Motherwell scoorde maar liefst 31 keer in zijn eerste seizoen bij 'The Bhoys'.

Scott McDonald staat nu onder contract bij Celtic Glasgow tot de zomer van 2013. De 24-jarige aanvaller maakte de Schotse landskampioen erg blij door bij te tekenen. "Dit is fantastisch nieuws. Het is bekend dat Scott graag voor onze club speelt en zijn toewijding is erg groot. Daarnaast heeft hij in het afgelopen seizoen schitterend gepresteerd", aldus Peter Lawwell, de algemeen directeur van Celtic.

In de reguliere competitie scoorde McDonald 25 doelpunten en daarmee had hij dan ook een groot aandeel in een nieuwe landstitel voor Celtic. Lawwell wil zo'n spelers behouden omdat hij met de club in de toekomst steeds meer een rol van betekenis wil spelen. "Het is onze prioriteit om onze beste spelers hier te houden. We zullen er alles aan doen dat Celtic aan de top van het Schotse voetbal blijft." McDonald kostte vorig seizoen één miljoen euro, maar is er intussen een veelvoud van waard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties