Ook Keulen ziet wel wat in Klasnic

Philippe Crols
| 0 reacties
Ook Keulen ziet wel wat in Klasnic
Foto: © SC

Ivan Klasnic hoeft geen schrik te hebben dat hij straks zonder werk zal zitten. De aanvaller wekt namelijk bij een aantal teams interesse op. De speler zelf houdt de boot tot op heden nog wel af.

Ivan Klasnic werd eerder deze week in de Britse pers al eens gelinkt aan het Engelse Wigan. Nu zou ook het Duitse Keulen interesse tonen in de Kroaat. Keulen speelt volgend seizoen terug in de eerste Bundesliga.

"Het klopt dat er contacten zijn geweest tussen mij en Keulen. Ik heb laten weten dat ik voorlopig nog niet verder wil praten. Ik zie wel wat er de komende weken op me afkomt", sprak de aanvaller vanuit het Kroatische oefenkamp op het Europees kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland.

Ivan Klasnic speelde het afgelopen seizoen bij Werder Bremen. Daar keerde hij terug in de selectie nadat hij lange tijd out was geweest. De speler had namelijk een niertransplantatie ondergaan.

Eind mei raakte dan bekend dat beide partijen volgend seizoen niet meer met elkaar verder zouden gaan. Het contract van Klasnic loopt binnen enkele weken af en dus wordt hij een transfervrije speler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties