Tottenham vangt bot voor Sevilla's Capel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tottenham vangt bot voor Sevilla's Capel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur zou graag Diego Capel naar Londen halen, maar zijn huidige club FC Sevilla lijkt niet geneigd om het 20-jarige toptalent te laten gaan.

Diego Capel heeft in Sevilla een afkoopsom staan in zijn contract van vijftien miljoen euro. Tottenham Hotspur heeft zelfs een bedrag geboden dat hoger is dat dit bedrag, maar toch lijkt Sevilla-voorzitter José Maria Del Nido niet te vermurwen voor een transfer voor de polyvalente flankspeler. Sevilla denkt overigens in zijn recht te zijn als het de som van vijftien miljoen euro weigert. "Die afkoopsom geldt enkel voor andere teams uit de Primera Division. We onderzoeken nu of die clausule ook voor buitenlandse teams geldt."

"Capel heeft in zijn contract een afkoopsom staan die voor veel clubs best betaalbaar is. Met minder dan dat bedrag neemt Sevilla absoluut geen genoegen, misschien wel met een hoger bod. Zo heeft Tottenham ondertussen meer geboden, maar desondanks wensen wij vooralsnog niet mee te werken aan een transfer", liet Del Nido weten op de webstek van de Andalusische vereniging.

Capel is een jeugdproduct van FC Barcelona die later verhuisde naar Sevilla. In het seizoen 2004/5 mocht hij al zijn debuut maken in de hoofdmacht van de tweevoudige winnaar van de UEFA-beker. Vorig jaar brak hij overigens helemaal door in het team waar ook onze landgenoot Tom De Mul speelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties