Makelele dan toch op weg naar PSG

Philippe Crols
| 1 reacties
Makelele dan toch op weg naar PSG
Foto: © SC

Claude Makelele zal volgend seizoen meer dan waarschijnlijk toch voor het Franse Paris Saint Germain voetballen. De Franse sportkrant L'Equipe meldt dat de overgang bijna rond is.

Makelele wordt al een hele tijd in verband gebracht met Paris Saint Germain, maar de Fransman zelf hield tot dusver altijd de boot af. Naar eigen zeggen wilde hij graag bij zijn huidige werkgever, het Engelse Chelsea, blijven.

Bij Chelsea ligt hij nog een seizoen onder contract, maar blijkbaar zou hij niet meer moeten rekenen op een basisplaats. Volgens L'Equipe zal hij daarom naar PSG verhuizen. Maandag zou de transfer moeten worden afgehandeld.

PSG wil hiermee een duidelijk signaal geven aan zijn supporters. Het haalde ook al Ludovic Guily terug naar Frankrijk en wil volgend seizoen terug bovenaan meespelen.
Makelele begon zijn carrière bij Brest, maar werd in Frankrijk bekend van zijn periodes bij Nantes en Marseille. Daarna ging de international naar Spanje waar hij bij Celta de Vigo en Real Madrid onder contract stond. Sinds 2003 speelt hij voor Chelsea.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties