KVSK United: 'Heije nog niet aangeworven'

De Nijs Michael
| 0 reacties
KVSK United: 'Heije nog niet aangeworven'
Foto: © SC

Het Algemeen Dagblad pakte gisteren uit met het nieuws dat Pascal Heije al een contract getekend heeft bij tweedeklasser KVSK United, maar de Lommelse club ontkent dat vandaag formeel.

Heije was destijds een groot talent, zo was hij aan de slag bij de jeugd van Ajax en speelde hij met NEC twee seizoenen in de Eredivisie. Maar nadien ging het bergaf met de carrière van Heije, de afgelopen twee seizoenen kon de verdediger zelfs geen profclub meer charmeren. Afgelopen seizoen onderhield hij daarom zijn conditie bij Jong Willem II.

Heije is echter wel nog actief bij Team VVCS, een vereniging voor spelers die geen contract hebben bij een profclub. Dat team speelde vorige week tegen KVSK United en blijkbaar maakte de 28-jarige Heije een goede indruk, United spreekt echter tegen dat de transfer al rond is. "Dat is niet waar. Maar we hebben wel met hem gesproken en we kennen zijn voorwaarden. We gaan nu kijken of het spek voor onze bek is. Uiterlijk komend weekend zullen we de knoop doorhakken", verklaart manager Lepelaars.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties