Bailly zal het moeten uitleggen in Genk

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Bailly zal het moeten uitleggen in Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Logan Bailly zal zijn rijgedrag moeten uitleggen bij het bestuur van zijn club RC Genk. Het mag duidelijk zijn dat ze in de Cristal Arena het gedrag van hun doelman kotsbeu zijn.

Logan Bailly is zijn rijbewijs voor vijftien dagen kwijt nadat hij op de Genkse Westerring betrapt werd op te snel rijden. Hij reed 185 km/u op een plaats waar 90 km/u de maximaal toegelaten snelheid is. Het is niet de eerste keer dat hij tegen de lamp loopt bij snelheidscontroles. Onlangs lag hij ook nog aan de basis van een massale vechtpartij tijdens een feest in het Luikse.

Bailly had eerder in de kranten gezegd dat het ongeval van François Sterchele hem wakkergeschud had, maar dat lijkt door deze feiten alweer weerlegd te zijn. Bij Genk kunnen ze alvast niet om lachen. "We gaan hem op het matje roepen. Vorig jaar kreeg hij van de club al eens een zware boete voor gelijkaardige feiten. Het moet gewoon stoppen. We gaan hem spreken na de Olympische Spelen. In het belang van het Belgische voetbal willen we nu de rust bewaren", aldus Genk-voorzitter Harry Lemmens in de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties