Geeraerd: 'Roeselare een groep met veel goesting'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geeraerd: 'Roeselare een groep met veel goesting'

SV Roeselare kocht in het tussenseizoen een volledig nieuw elftal. De West-Vlamingen zijn als de dood voor een degradatie naar tweede klasse nu er twee zekere dalers en twee barragisten zijn. Trainer Dirk Geeraerd ziet het allemaam positief in.

Dirk Geeraerd is helemaal niet verbaasd dat zijn ploeg in de media wordt omschreven als één van de degradatiekandidaten. "De voorspellingen zijn dezelfde als vorig seizoen toen we ook al tot de degradatie waren veroordeeld zonder dat er ook nog maar één bal was getrapt in de competitie. Twaalf maanden geleden stonden we wel verder dan nu. Er waren al fundamenten waar we konden op bouwen. Nu moet ik een heel elftal kneden en bovendien worden we ook niet gespaard van blessures", aldus de Roeselare-trainer in de krant Het Belang van Limburg.

"We missen drie belangrijke spelers door blessures: Stefaan Tanghe, Gunther Van Handenhoven en Anthony Van Loo. Daarnaast zijn er veertien nieuwelingen en niet allemaal komen ze meteen in aanmerking voor een basisplaats. Het belangrijkste is dat een groep met veel goesting zie werken op training. Ik hoop trouwens dat jullie me ook eens aan het woord laten als jullie voorspelling over Roeselare niet uitkomt", solliciteert Geeraerd al naar een eindeseizoensinterview.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties