Anderlecht geraakt maar niet af van Proto

Mathias Dumarey
| 42 reacties
Anderlecht geraakt maar niet af van Proto

Een paar dagen voor het verstrijken van de termijn om transfers te doen, lijkt Anderlecht er maar niet in te slagen om doelman Silvio Proto uit te lenen aan een andere club. Germinal Beerschot en Excelsior Moeskroen haakten af.

Anderlecht probeerde eerst om met Germinal Beerschot een ruil op te zetten tussen Kenny Steppe en Silvio Proto, maar eerstgenoemde zat met een transfer naar Heerenveen in zijn hoofd en geen haar op Steppe's hoofd dat er ook maar aan denkt om tweede doelman te worden in Brussel. 

Bij Germinal Beerschot lukte het dus niet en de Brusselse steven werd gewend naar Excelsior Moeskroen. Mark Volders, de sluitpost van de Henegouwse club, zou dan tweede doelman worden na Daniel Zitka bij Anderlecht. Ook daar stuitte Herman Van Holsbeeck op een 'njet'. "Proto moet nu absoluut spelen. Het klopt dat er is gepraat met Germinal Beerschot maar dat is nu voorbij. Of we nu denken aan Volders? Een ruil Proto-Volders is nu niet aan de orde", zegt de Anderlecht-manager in de kranten.

Mark Volders weerlegt de uitspraken vanuit Brussel. "Een manager had mij voorgesteld om naar Brussel te gaan. Met het Anderlecht-bestuur heb ik nooit contact gehad. Dat was ook helemaal niet nodig want ik heb geantwoord met een duidelijke neen. Als je naar Anderlecht gaat, weet je toch dat je niet meteen aan de bak komt zolang Zitka er is", besluit Volders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties