Tienen maakt verplaatsing naar Doornik

filip broos
| 0 reacties
Tienen maakt verplaatsing naar Doornik

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staan Doornik en KVK Tienen tegenover elkaar, beide ploegen hebben de start in de competitie niet gemist.

Doornik begint aan deze wedstrijd met een 4 op 6 nadat ze afgelopen woensdag Waasland met 3-0 versloegen. Tienen staat mee op kop met het maximum na de spectaculaire 5-4 overwinning tegen Oostende.

Voor Doornik zijn er weinig of geen problemen in de selectie voor vanavond. In de voorbereiding op deze wedstrijd werd duidelijk dat Maxime Annijs de laatste aanwinst is voor deze ploeg.

De selectie:Gueguin, Martin, Duquesnay, Delbeeke, Guilmot, Dorizon, Zebre, Mouissi, Scarpino, Seoudi, Lomani, Desire, H.Sekour, R.Sekour en Breleur.

Tienen dat duidelijk zijn start niet heeft gemist staat voor een moeilijke verplaatsing. Hopelijk voor de tiense fans kan Dufoor zijn vorm bevestigen en zijn ploegmaats aanzetten tot een zelfde prestatie zoals tegen Oostende maar dan beter in verdedigend opzicht.

Voor Yve Thijs en Davy Peeters komt de match nog te vroeg wegens blessure, Vandeput is er wel terug bij na zijn verrekking. Ook hier een laatste transfernieuwtje, Ernest Konon verlaat de suikerploeg en keert terug naar zijn thuisland Polen. Tienen moet dus in de laatste uren van de transfermarkt op zoek naar een nieuwe spits.

De selectie: Schuermans, Nijs, Vanhees, Vandeput, Lunenburg, Belme, Bogaerts, Lacroix,  Penga, Dufoor, Vandecauter, Da Silva, Vanarwegen, Muees, Triantafallidis.

Schiedsrechter voor de wedstrijd is de heer Hutsebaut

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties