Abbondanzieri is een kleine maand buiten strijd
Mathias Dumarey
| 0 reacties
Abbondanzieri is een kleine maand buiten strijd

FC Getafe en Argentinië zullen de volgende maand geen beroep kunnen doen op doelman Roberto Abbondanzieri. De sluitpost heeft een knieblessure opgelopen tijdens het WK-kwalificatieduel tegen Paraguay.

Roberto Abbondanzieri moest tijdens de wedstrijd tegen Paraguay ook vroegtijdig het veld verlaten nadat hij in botsing was gekomen met zijn ploegmaat Gabriel Heinze en een Paraguayaan. De Argentijnse bondsarts schat het herstel op minimaal twee weken. Er zou evenwel geen schade zijn aan de kniebanden en de meniscus.

Abbondanzieri zal dus niet kunnen in het doel staan als Argentinië het straks opneemt tegen Peru en ook de eerstvolgende competitiewedstrijd met Getafe tegen Real Betis Sevilla gaat voor hem de mist in. Wellicht zal ook de wedstrijd tegen Espanyol Barcelona voor hem te vroeg komen.

Getafe is door de blessure van Abbondanzieri op korte termijn zijn twee doelmannen kwijtgeraakt. Ook tweede doelman en tevens Argentijn Oscar Ustari is geblesseerd. De doelman van de Olympische ploeg liep een zware knieblessure op tijdens de Olympische Spelen in Beijing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties