Poyet wordt geen manager in Newcastle

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Poyet wordt geen manager in Newcastle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gustavo Poyet heeft besloten om geen manager te worden van Newcastle United. 'The Magpies' zijn op zoek naar een nieuwe manager nadat Kevin Keegan vorige week besloot om op te stappen na onenigheid met het bestuur.

Gustavo Poyet, momenteel assistent-trainer van Juande Ramos bij Tottenham Hotspur, heeft ontkend dat hij maandagavond gepraat zou hebben met het bestuur van Newcastle United in verband met de vacante managerjob. "Er is niets waar van al die speculaties. Het is allemaal gemakkelijk verzonnen, vooral door mijn goede band met Dennis Wise", zegt Poyet in de Britse media. Wise is momenteel actief als technisch directeur bij Newcastle en was eerder coach van Leeds United en Swindon Town. Poyet was toen diens assistent.

Volgens de Britse media zouden verschillende namen in de running zijn om Kevin Keegan op te volgen aan de oevers van de Tyne. Genoemd worden David Moyes (Everton), Alan Shearer (ex-boegbeeld) en Didier Deschamps (ex-coach Juventus en AS Monaco). De Braziliaan Zico zou dan zelf weer op de job azen omdat het zijn droom is om in de Premier League te werken. Marcelino Toral, de coach van de Spaanse tweedeklasser Real Zaragoza, maar eerder met Recreativo Huelva en Racing Santander erg succesvol in de Primera Division, zei ook al gecontacteerd geweest te zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties