Spannende speeldag voor de boeg

Luc Goderis
| 0 reacties
Spannende speeldag voor de boeg

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wordt dit weekend ongetwijfeld een spannende speeldag in de hoogste afdeling van het damesvoetbal. Dé topper zaterdag is ongetwijfeld STVV-Tienen.

Uitgezonder BraineAnderlecht kan volgend weekend iedere wedstrijd wel eens een onvoorspelbare wending nemen.  Alhoewel Jabbeke, Merkem en Vlimmeren het moeilijk zullen hebben tegen respektievelijk Sinaai, OHL en Standard, kan het thuisvoordeel daar wel eens haar invloed opeisen.
 
Onze wedstrijdkeuze gaat zonder twijfel naar STVVTienen.  De suikerklontjes hebben ondervonden dat zes punten sprokkelen in de eerste ronde UEFA moeilijker is dan het behalen van de landstitel.  De beide ploegen, doen opnieuw een gooi naar het hoogste schavotje.  Tienen zal een herkansing willen in het Europees toernooi, en STVV heeft na vier deelnames de smaak al lang te pakken.  Vorig seizoen verloor Tienen nipt van STVV (ex-Wezemaal) met 1-0.  Feit is dat deze topper ongetwijfeld zijn invloed kan hebben op de eindrangschikking.

Wie eens een onvervalste topper in het vrouwenvoetbal wil zien, moet zaterdag ongetwijfeld naar Staaien, het zal er stuiven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties