Dessel en Mol-Wezel op zoek naar de eerste punten

Rombaux Gunther
| 4 reacties
Dessel en Mol-Wezel op zoek naar de eerste punten

Zaterdagavond worden de eerste vijf wedstrijden afgewerkt van de derde speeldag in derde klasse B. De wedstrijd om naar uit te kijken is de topper tussen Turnhout en Cappellen. Dessel en Mol-Wezel gaan op zoek naar hun eerste punten van het nieuwe seizoen

Zaterdagavond staan met Turnhout en Cappellen twee toppers tegenover mekaar. Cappellen moet in deze wedstrijd echter op zoek naar de drie punten wil het de aansluiting met de top niet verliezen, het behaalde tot op heden nog maar amper één puntje uit zijn twee wedstrijden. Dessel gaat in Veldwezelt op zoek naar zijn eerste punten van het nieuwe seizoen, net zoals Mol-Wezel dat het bezoek krijgt van Wezet. Voor Willebroek-Meerhof wacht de verre verplaatsing naar Kelmis terwijl Tongeren de verplaatsing maakt naar het Luikse Seraing.

Zondagmiddag mag Rupel Boom tot ieders verbazing zijn leidersplaats verdedigen tegen RC Mechelen. De nieuwkomer in derde klasse kan zich meteen een eerste keer meten met de toppers uit de reeks en bewijzen dat hun onverhoopte leiderspositie geen toevalstreffer is. Bocholt en Hoogstraten gingen goed van start in het nieuwe seizoen en staan op gelijke hoogte in de rangschikking met vier punten uit twee wedstrijden, de winnaar van deze partij kan zich vestigen in de buik van de rangschikking. De laatste partij op zondag vindt plaats in Hamoir, waar Verviers op zoek gaat naar de eerste winst van het nieuwe seizoen.

Za. 20u. Veldwezelt - Dessel Sport
Za. 20u. Kelmis - Willebroek-Meerhof
Za. 20u. KV Turnhout - FC Cappellen
Za. 20u. Seraing - Tongeren
Za. 20u. Mol-Wezel - Wezet
Zo. 15u. Rupel Boom - RC Mechelen
Zo. 15u. Hamoir - Verviers
Zo. 15u. Bocholt - Hoogstraten

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties