Puyol is tegen geweld

Kevin Van Cutsem
| 4 reacties
Puyol is tegen geweld
Foto: © SC

Espanyol Barcelona – FC Barcelona werd dit weekend opgeschrikt door supportersgeweld. Volgens Espanyol werden de rellen in de hand gewerkt door de spelers van buur FC. Verdediger Carles Puyol reageert nu op de recente beschuldigingen.

Espanyol tegen FC Barcelona, het is altijd iets speciaals in Catalonië. Ook dit weekend. Tijdens de wedstrijd raakten de gemoederen in de tribunes al snel verhit. De wedstrijd werd zelfs tien minuten stilgelegd. Maar het orgelpunt moest dan nog komen: de viering na de winnende treffer van Lionel Messi. Volgens Espanyol zouden de spelers van FC Barcelona het doelpunt op een erg opzichtige manier gevierd hebben. Het stoot Espanyol zelfs zo hard tegen de borst dat ze de anti-agressiecommissie inschakelen vanwege het gedrag van enkele FC Barcelona-spelers.
 
Carlos Puyol reageert nu op die beschuldigingen: “Als er iemand altijd al tegen agressie is geweest, is het FC Barcelona wel.” Puyol laat via de Barcelona-site ook weten dat de spelers na de wedstrijd enkel gewuifd hebben naar hun eigen fans, niet naar de Espanyol-aanhang. De anti-agressiecommissie gaat de videobeelden nu bekijken alvorens zich uit te spreken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties