Häberli: 'Club zwak in de verdediging'

Nico Wieme
| 0 reacties
Häberli: 'Club zwak in de verdediging'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Young Boys Bern won afgelopen weekend bij Bazel. Thomas Häberli scoorde zijn eerste seizoensdoelpunt voor de Zwitserse tegenstander van Club Brugge donderdagavond. De Bernspeler kijkt het duel met blauw-zwart hoopvol tegemoet.

In de Berner Zeitung blikt Thomas Häberli met plezier terug op de overwinning van Young Boys Bern bij Bazel. Deze zege moet zijn ploeg het nodige vertrouwen geven om de terugmatch in de UEFA-beker bij Club Brugge met een kwalificatie voor de poules te beëindigen.
 
“Ik ben al sinds 2000 bij Bern en ik kan mij niet herinneren hoe vaak wij met Young Boys in Bazel gewonnen hebben. Niet veel alleszins. Vaak zijn we gefrustreerd terug naar huis gereden”, aldus de ancien bij Bern.
 
“Het doet mij plezier dat ik mijn eerste competitietreffer heb kunnen scoren”, lacht Häberli. “Voor de match tegen Bazel was ik erg onrustig. Tenslotte ben ik ook een tijdje geblesseerd geweest. Ook vorig seizoen scoorde ik pas na tien matchen mijn eerste doelpunt. Toen was ik ook lang inactief met een blessure.”
 
De aanvoerder van de Young Boys ziet de confrontatie met Club Brugge hoopvol tegemoet. “Wie in Bazel wint, kan dat ook in Brugge. Dit succes geeft ons veel zelfvertrouwen. En bij de 2-2 in de heenmatch hebben we gezien dat Brugge zwakke plekken vertoont in de verdediging”, aldus Häberli.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties