Vandereycken: 'Eerst focussen op Armenië'

Philippe Crols
| 0 reacties
Vandereycken: 'Eerst focussen op Armenië'
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

René Vandereycken gaf vrijdag zijn 24-koppige selectie vrij. De bondscoach kijkt met vertrouwen uit naar de wedstrijden tegen Armenië en Spanje.

Uiteraard wordt er vooral uitgekeken naar de wedstrijd tegen de Spanjaarden. "Toch ligt de focus nu op Armenië. We moeten die wedstrijd zeker winnen als we lang willen meegaan", weet Vandereycken.

De bondscoach riep redelijk veel spelers op voor twee wedstrijden. "Dat komt omdat het twee partijen zijn die elkaar snel opvolgen. Er staan bovendien ook nog enkele mensen op een kaart van een schorsing", klinkt het.

Vandereycken had het ook nog over de selecties van Silvio Proto en Jelle Van Damme. Die laatste uitte na de vorige interlands kritiek op de bondscoach, maar dat lijkt uitgepraat te zijn. "We hebben gebeld en ik ben er zeker van dat hij graag naar de nationale ploeg komt. Tegen Estland viel hij goed in en bij Anderlecht zie ik hem ook goed spelen. Er is dus geen reden om hem niet te selecteren."

"Silvio Proto zat vroeger al vaak in de voorselectie en heeft zijn kwaliteiten behouden. Hij heeft nu ook matchritme dus zijn selectie is normaal."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties