Van Heerden kijkt uit naar komst Kopenhagen

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Van Heerden kijkt uit naar komst Kopenhagen
Foto: © SC

Club Brugge neemt het in de poulefase van de UEFA-beker op tegen het Deense FC Kopenhagen. Elrio Van Heerden, de dribbelvaardige Zuid-Afrikaan van Club, heeft een verleden bij de Deense traditieclub.

"Het wordt zeker en vast een leuk terugzien. De meeste jongens waarmee ik voetbalde in Denemarken zijn ondertussen wel al vertrokken, maar toch. We mogen alleszins de fout niet maken om Kopenhagen te onderschatten. Ze hebben de voorbije jaren een aantal keer kunnen aantreden in de Champions League en net als Club en Anderlecht spelen ze altijd voor de prijzen", waarschuwt Elrio Van Heerden zijn ploegmaats op de webstek van blauwzwart.

"Of ik droom om de winnende treffer te scoren tegen hen op 17 december? Het zou natuurlijk schitterend zijn, al wil ik daar nog niet aan denken. Ik heb nog een lange weg te gaan. Laat me maar eerst volledig terugkomen op niveau. De rest zal later wel volgen", besluit de Zuid-Afrikaan die aanstaande donderdag op het veld van de West-Vlaamse eersteprovincialer SK Eernegem zijn rentree maakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties