Dragutinovic keert terug naar Standard

Nico Wieme
| 4 reacties
Dragutinovic keert terug naar Standard
Foto: © SC

Door de komst van FC Sevilla treft Standard met Ivica Dragutinovic een ex-speler in de poules van de Uefa Cup. De Serviër is zielsgelukkig dat hij nog eens op Sclessin mag spelen.

Ivica Dragutinovic keert als speler van FC Sevilla terug naar Standard. De verdediger, van 2000 tot 2005 in Luikse loondienst, kijkt reikhalzend uit naar de wedstrijd tegen zijn voormalige werkgever. “Hier had ik vooraf op gehoopt”, verklaart Drago in Het Laatste Nieuws. “Spelen tegen Standard, in Luik dan nog, is een droom die uitkomt.”
 
De 32-jarige speler beseft dat het voor hem een emotionele match zal worden. “Ik denk dat ik ga huilen als ik op het veld kom. Ik beleefde een fantastische periode bij Standard. Sommige supporters zijn mij achteraf zelfs nog komen opzoeken in Spanje.”
 
Van de huidige Standardlichting kent de ex-Rouche niet veel spelers. “Milan Jovanovic (zijn landgenoot, nvdr.) vertelde me al dat Standard een heel goede ploeg heeft. Ik heb de wedstrijden tegen Everton en Liverpool gezien, en ik kan hem alleen maar gelijk geven.”
 
Dragutinovic meet Standard goede overlevingskansen toe. “Ik denk dat zij een goede kans maken om door te stoten. Al moest ik toch even slikken als ik de ploegen uit onze poule zag: dit had net zo goed een groep in de Champions League kunnen zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties