Adebayor doet nu toch mee met Togo

Adebayor doet nu toch mee met Togo

Emmanuel Adebayor is vandaag toch op zijn stappen teruggekeerd en hij zal dit weekend wel spelen voor Togo tegen Swaziland. Voor de WK-deelnemer van 2006 wordt het een levensbelangrijke wedstrijd.

Emmanuel Adebayor hekelde vooral de manier waarop de Togolese voetbalbond de verplaatsingen organiseert. Daarom weigerde hij zich ter beschikking te stellen voor het nationale team. De aanvaller van Arsenal is van gedachten veranderd omdat het een te belangrijke wedstrijd is voor Togo. "Het is een belangrijke wedstrijd voor de toekomst van het voetbal in mijn land. Daarom heb ik uiteindelijk toch besloten om mijn ergernissen even te negeren", liet hij optekenen op de Britse openbare omroep.

"Het probleem van de slechte behandeling van spelers en trainers door de nationale voetbalbond blijft wel bestaan. Als aanvoerder van het team zal ik mijn ogen daarvoor niet sluiten. Tussen nu en het volgende kwalificatieduel is er nog genoeg tijd om de zaken op orde te krijgen zodat het voetbal in Togo gewaarborgd blijft", steekt de Arsenal-speler tenslotte nog een waarschuwende vinger op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties