Het is vijf voor twaalf voor Juande Ramos

De Nijs Michael
| 0 reacties
Het is vijf voor twaalf voor Juande Ramos
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham Hotspur maakt een barslechte seizoensstart mee. De club puurde slechts twee punten uit zeven wedstrijden, goed voor de slechtste competitiestart in liefst 96 jaar. Trainer Juande Ramos moet dan ook beginnen vrezen voor zijn job.

Vorige week sprak het bestuur nog haar vertrouwen uit in de coach. "We voelen ons allemaal schuldig. We zijn een hechte groep en steunen elkaar", klonk het toen bij technisch directeur Damien Comolli. In de wandelgangen circuleren echter andere verhalen. Tottenham heeft Juande Ramos namelijk voor een ultimatum gesteld, hij krijgt nog zes wedstrijden om voor een kentering te zorgen. Als dat niet lukt, zijn de dagen van Ramos bij Tottenham geteld.

Dat scenario zou overigens niet alleen pijnlijk zijn voor de coach, maar ook voor de club. Ramos ligt namelijk nog 2,5 jaar onder contract in Londen, wat neerkomt op een bedrag van 6,5 miljoen euro. Indien de Spanjaard daadwerkelijk de laan uitgestuurd wordt, maakt vooral Graeme Souness een goede kans om hem op te volgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties