Fellaini ziet zijn trainer bijtekenen

De Nijs Michael
| 0 reacties
Fellaini ziet zijn trainer bijtekenen
Foto: © SC

Everton liet voor aanvang van de UEFA Cup-match tegen Standard weten dat de Premier League belangrijker is dan de Europese competitie en dat blijken de Engelsen ook nog te menen. Trainer Moyes krijgt namelijk prompt een contractverlenging.

Everton miste de groepsfase van de UEFA Cup, maar dat wordt trainer Moyes niet aangerekend. De oefenmeester tekende gisteren namelijk een nieuw contract, dat hem nog vijf jaar aan de club bindt. "Ik ben erg blij", vertelt Moyes, die al sinds 2002 aan het roer staat bij Everton. "Ik ben blij voor iedereen. Het is gelukkig allemaal achter de rug en alles is getekend. Ik heb tot dusver genoten van mijn periode hier en kijk vooruit naar de volgende periode. Het is een geweldige club en ik voel me bevoorrecht dat ik hier manager mag zijn."

Moyes krijgt dus het vertrouwen van het bestuur, maar toch doet de trainer er best aan om zijn team op de rails te krijgen. Vorig jaar loodste hij Everton nog naar een knappe vijfde stek in de Premier League, dit seizoen bengelt het team van de Schot op een erg teleurstellende vijftiende plaats. Bovendien konden Fellaini en co dit seizoen nog geen enkele thuisoverwinning vieren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties