SK Londerzeel neemt vernieuwde infrastructuur in gebruik

SK Londerzeel neemt vernieuwde infrastructuur in gebruik

In het weekend van 24, 25 en 26 oktober zal SK Londerzeel voor het eerst zijn nieuwe infrastructuur volledig in gebruik nemen. De club stuurde daarvoor onderstaand persbericht de wereld in.

Er werd een aanzienlijke uitbreiding gerealiseerd met 14 bijkomende kleedkamers, alles volgens de nieuwe normen geïnstalleerd. Onder andere het sanitair en de verluchting voldoet aan alle nieuwe geldende normen. Een aanzienlijke investering, maar dit was dringend nodig om de club klaar te maken voor de komende jaren. Er werd eveneens een doktersruimte en EHBO lokaal voorzien. Bijkomende voordeel: In de nabije toekomst kan men de verouderde kleedkamers volledig renoveren zonder enige hinder voor onze leden. Zo werd er al een nieuw jeugdsecretariaat geïnstalleerd in het oude gedeelte.
Het totale project omvat nu bijna 2000m². Immers, ook de volledige bovenverdieping werd vernieuwd en meer dan verdubbeld in oppervlakte. Er werd een kantine gecreëerd met een centrale toog. Dit maakt de toog voor iedereen toegankelijker. Ook het sanitair werd volledig vernieuwd, nu is er van in de kantine rechtstreeks toegang tot de compleet nieuwe toiletten. De club wil zijn supporters en leden het best mogelijke comfort aanbieden. De totale oppervlakte nuttige ruimte op de bovenverdieping telt zo’n 968m².
Er werd ook een VIP-Palmlounge gebouwd. Deze vip-ruimte biedt plaats aan een 90-tal genodigden en beschikt over eigen toog, sanitair en keuken. Ook een vestiaire werd niet over het hoofd gezien. Voorts zal de club nu ook beschikken over een multifunctionele vergaderzaal. De totaal vernieuwde keuken werd aanzienlijk groter gebouwd dan de vorige en is aangepast aan de nieuw geldende normen inzake hygiene.
De club wil de VIP-Palmlounge gebruiken om op regelmatige basis etentjes te organiseren voor zijn thuiswedstrijden. Er werden ook al meerdere aanvragen genoteerd van verscheidene bedrijven/verenigingen en openbare instanties om de infrastructuur te huren. De ruimtes kunnen opgedeeld worden zodat het zowel voor kleine als grote gelegenheden kan gehuurd worden. Ook aan de rokers werd gedacht. Er is een overdekte buitenplaats voorzien, want er geldt een totaal rookverobd in het gehele gebouw.
De eerste grote activiteit zal door de club zelf georganiseerd worden. Het grote mosselfestijn op 24, 25 en 26 oktober zal doorgaan in het vernieuwde complex. Alle aanwezigen zullen na het etentje, waar ook andere gerechten dan mosselen te verkrijgen zijn, door het bestuur worden uitgenodigd in de vip-ruimte en een kleinigheid worden aangeboden. Er wordt een bodega voorzien in de vip-ruimte, tevens bestaat er ook de mogelijkheid om tijdens die gelegenheid een begeleid bezoek te brengen aan de rest van het gebouw.
De deuren zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 18u tot 22u en op zondag van 11u30 tot 15u en van 17u30 tot 21u.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties