Vermeerbergen en Dantschotter out bij Beveren

De Nijs Michael
| 0 reacties
Vermeerbergen en Dantschotter out bij Beveren

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beveren ging zondag winnen op het veld van revelatie Doornik, maar de Waaslanders kwamen niet geheel ongeschonden uit de strijd. Rubin Dantschotter en Jasper Vermeerbergen houden namelijk een blessure over aan de partij.

Rubin Dantschotter ging in de partij tegen Doornik in de fout. De doelman probeerde een diepe bal te onderscheppen, maar had enkel de aanvaller van Doornik beet. Ondanks deze loepzuivere overtreding, floot de scheidsrechter geen strafschop. Dantschotter moest echter naar de kant, want hij blesseerde zich bij deze fase aan de heup. Wellicht volstaan een paar dagen rust voor de doelman.

Ook Jasper Vermeerbergen raakte geblesseerd in de wedstrijd op Doornik. De speler werd bij een laat offensief van Doornik vol -maar onvrijwillig- in het gezicht geraakt door een speler van de thuisploeg. Vermeerbergen heeft er een gezwollen oogkas aan overgehouden, hij moet eveneens enkele dagen rust in acht nemen. Tot slot heeft Jeffrey Rentmeister last van de rug, een diagnose is er evenwel nog niet gesteld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties