Frutos is klaar voor Zulte Waregem

De Nijs Michael
| 3 reacties
Frutos is klaar voor Zulte Waregem
Foto: © SC

Anderlecht kan tegen Zulte Waregem nog niet beschikken over de diensten van Suarez en Kanu, maar Nicolas Frutos maakt wel deel uit van de wedstrijdselectie. Jan Polak en Nemanja Rnic zijn er daarentegen niet bij wegens blessures.

De verplaatsing naar Zulte Waregem is voor Anderlecht traditioneel een moeilijke wedstrijd. Twee seizoenen geleden wonnen de Brusselaars vlot aan de Gaverbeek, maar dat is eerder uitzonderlijk. Vorig jaar ging het mis. Paars-wit ging, vlak na de kwalificatie voor de achtste finales van de UEFA Cup, met 1-0 onderuit tegen de troepen van Dury.

"Alhoewel ik eigenlijk niet terugkijk op het verleden heeft die wedstrijd nog steeds een zure nasmaak", geeft trainer Ariël Jacobs toe op de officiële website van Anderlecht. "Ik vind dat we toen geen slechte eerste helft hebben gespeeld. Er was zeker geen sprake van decompressie na het behalen van de achtste finales van de UEFA Cup tegen Bordeaux. Maar goed, dan slik je die 1-0 en dan weet je dat het moeilijk wordt. Zulte Waregem is en blijft altijd een moeilijke verplaatsing."

Selectie Anderlecht : Biglia, Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Zitka.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties