Pantelic niet meer zeker van basisplaats

Philippe Crols
| 0 reacties
Pantelic niet meer zeker van basisplaats

De tijd dat Marko Pantelic onmisbaar was voor Hertha BSC lijkt voorbij. De kans dat de Serviër donderdag tijdens de UEFA Cup-wedstrijd tegen Benfica op de bank zal zitten is niet gering.

Pantelic heeft zijn trrainer Lucien Favre dit seizoen al meer dan eens grijze haren bezorgd. In het begin van het seizoen nam de Servische aanvaller van HBSC enkele strafschoppen voor zijn rekening. Op zich geen fout, ware het niet dat hij enkele elfmeters op rij miste. Ook toen hij de penalty's bijgevolg niet meer mocht trappen, nam hij er toch nog eentje voor zijn rekening en ... hij miste.

Afgelopen week bakte Pantelic het opnieuw bruin. Hij miste onaangekondigd een training van Hertha en dus zette Favre hem uit de selectie voor de wedstrijd tegen Stuttgart. Pantelic verontschuldigde zich ondertussen al. "Voor mij is de zaak hiermee gesloten", sprak de trainer van HBSC.

Of de aanvaller donderdag in de ploeg zal staan voor de UEFA Cup-wedstrijd tegen Benfica, liet Favre in het midden. "Hij behoort in ieder geval tot de selectie."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties