Hildebrand maakt zich onmogelijk bij Valencia

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Hildebrand maakt zich onmogelijk bij Valencia

FC Valencia en Timo Hildebrand lijken het niet meer met elkaar te kunnen vinden. De Duitse doelman neemt een uiterst passieve houding aan nadat hij uit de ploeg verdween van coach Unai Emery.

Timo Hildebrand (29) is niet meer de eerste doelman van FC Valencia en dat kan de doelwachter maar moeilijk verkroppen. Hij heeft besloten om zelfs niet meer te strijden om een plaatsje onder de lat van de Spaanse lijstaanvoerder. 

Hildebrand moest plaats ruimen voor de jonge Braziliaan Renan Brito. Daarbij kwamen ook nog eens de uitstekende resultaten waardoor Hildebrand helemaal naar het achterplan verdween. Ondertussen heeft ook jeugdproduct Vicente Guaita de plaats van tweede doelman ingenomen.

Trainer Unai Emery en doelmannentrainer José Manuel Ochotorena hebben al een gesprek met Hildebrand gehad over zijn passieve houding. Volgens de Spaanse krant Marca doet de Duitser die ook al zijn plaats bij de nationale ploeg verloor geen inspanningen meer op training. Valencia zou nu naar verluidt komende winter zien of een transfer mogelijk is. De club overweegt om hem transfervrij te laten gaan naar een club uit de Bundesliga of tegen een transfersom te laten gaan naar een andere buitenlandse club. Hildebrand stond eerder onder de lat bij VfB Stuttgart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties