Ten Cate moet vrezen voor zijn baan in Athene

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ten Cate moet vrezen voor zijn baan in Athene
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Henk Ten Cate, de trainer van topclub Panathinaikos Athene, moet het ontgelden in de Griekse media. Reden is het 2-3-thuisverlies tegen middenmoter Ergotelis Heraklion.

De Griekse media zijn allesbehalve wild van wat Henk Ten Cate zijn team Panathinaikos laat opvoeren in de Griekse competitie. Onder leiding van de Nederlander kon de groenwitte formatie uit de hoofdstad Athene nog maar zes keer winnen. Momenteel staat Panathinaikos op de vijfde plaats in de competitie met vijf punten achterstand op rivaal en stadsgenoot Olympiakos Piraeus. 

In de Griekse kranten zouden koppen als 'Schande', 'Naar huis' en 'De vliegende Hollander' op de voorpagina hebben gestaan. Ten Cate kan de hoge verwachtingen niet inlossen. De grote kritiek is dat de ex-coach van Ajax Amterdam en NAC Breda te theoretisch zou zijn en dat hij de Braziliaanse spelers boven de Griekse spelers stelt.

Het is nu afwachten wanneer het doek zal vallen voor Ten Cate en zijn twee assistenten Mike Snoei en Gerard van der Lem. De voorzitter van Panathinaikos, Christos Pateras, had voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ergotelis laten optekenen dat hij drie opeenvolgende overwinningen eiste van zijn team.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties