Bailly: 'Onder de lat tegen Tubeke'

Nico Wieme
| 4 reacties
Bailly: 'Onder de lat tegen Tubeke'

Logan Bailly liep op training een blessure aan de rug op. Daardoor komt zijn aantreden tegen Tubeke in het gedrang. Als het van de Genkdoelman zelf afhangt, staat hij zaterdag gewoon onder de lat bij de Limburgers.

De vraag die heel Racing Genk bezighoudt is: speelt Logan Bailly op het veld van Tubeke of niet? De Genkdoelman laat er geen twijfel over bestaan. “Ik wil spelen”, zegt hij in het Belang van Limburg.
 
Bailly laat er geen twijfel over bestaan, hij wil onder de lat plaatsnemen in het duel van Genk tegen Tubeke. “Het zou jammer zijn als ik weer door een blessure naast de ploeg zou vallen”, laat Bailly aan de redactie van Sporza weten. “Ik heb na mijn botsing met Joseph Akpala hard gewerkt om zo snel mogelijk weer in doel te staan.”
 
“De impact van die botsing is blijkbaar veel groter dan ik had gedacht”, geeft de Luikenaar schoorvoetend toe. “De vorige dagen had ik wat last van mijn nek en rug. Er zal wel een verband zijn”, aldus Bailly. Het Genkse sluitstuk benadrukt in ieder geval dat hij Akpala niets kwalijk neemt in heel die historie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties