De Langhe en Boualem delen de leiding

Rombaux Gunther
| 0 reacties
De Langhe en Boualem delen de leiding
Foto: © SC

Tien speeldagen zijn er reeds achter de rug in derde klasse. Hoog tijd om even een blik te werpen op de topschutters van derde klasse A.

Zes keer de netten doen trillen op tien wedstrijden. Jan De Langhe (Wetteren) en Merrir Boualem (Peruwelz) behoren tot de gelukkigen. Samen delen ze de leidersplaats in de topschuttersstand. Voor De Langhe was zijn laatste treffer van afgelopen zondag nog goed voor de overwinning en behaalde hij hierdoor met zijn club de periodetitel. Ook Boualem wist tijdens het afgelopen weekend te scoren. Hij scoorde het tweede doelpunt in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Union.

Eenzaam op de derde plaats vinden we Dieudonné Londo terug. De aanvaller van URS Centre kwam tijdens het afgelopen weekend niet tot scoren en moet hierdoor zijn gedeelde leiderspaats afstaan. Een zestal spelers wisten reeds viermaal te scoren. Onder hen Dominik Rosseel (Wielsbeke) en Kristof Dupont (RC Waregem).

De volledige lijst van topschutters, net zoals alle andere wedstrijdstatistieken vindt u op onze site bij de rubriek  ‘derde klasse A’ waar u in het groene balkje bovenaan kan doorklikken naar ‘statistieken’.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties