Iniesta mogelijk anderhalve maand buiten strijd

Iniesta mogelijk anderhalve maand buiten strijd

FC Barcelona speelde gisteren ontgoochelend 1-1-gelijk in eigen stadion tegen FC Basel. Niet het teleurstellende resultaat, maar de blessure van Andres Iniesta was echter het gespreksonderwerp na de wedstrijd.

Andres Iniesta was de voorbije weken in bloedvorm. Dat hebben ook de Rode Duivels mogen merken in de WK-kwalificatieinterland tegen de Spanjaarden waar de middenvelder van FC Barcelona goed was voor een wereldgoal. Iniesta viel halverwege de tweede helft uit met een blessure aan het rechterdijbeen en moest vervangen worden door spits Samuel Eto'o.

Verwacht wordt dat Iniesta zo'n zes weken niet zal kunnen voetballen. Het eerste medische rapport direct na de wedstrijd was niet optimistisch. Vanmiddag zal Iniesta opnieuw onderzocht worden in het ziekenhuis om de ernst van de blessure vast te stellen, maar in Barcelona is men er nagenoeg zeker van dat het om een spierscheur gaat. Iniesta zal wellicht de wedstrijden tegen Sporting Lissabon (CL), FC Sevilla, FC Valencia, Real Madrid en FC Villarreal (allen Primera Division) moeten missen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties