Thijs droomt nog eens van het buitenland

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Thijs droomt nog eens van het buitenland

Bernd Thijs maakt in de krant Het Laatste Nieuws een balans op van de prestaties van AA Gent de jongste weken. Hij geeft ook toe dat hij in zijn carrière ook nog graag eens in Engeland zou willen voetballen.

"De afgelopen weken hebben individuele fouten ons een pak punten gekost", is Bernd Thijs meteen scherp voor zijn team. "Onze trainer Michel Preud'homme doet er alles aan om dat eruit te krijgen. Hij is heel hard en laat niemand los, maar je kan niet eindeloos blijven hameren", gaat Thijs verder.

"De andere  topteams hebben meer maturiteit en ik denk eerlijkgezegd ook dat we niet genoeg kwaliteit hebben om een heel jaar als topclub mee te draaien. Met kwaliteit bedoel ik ook intelligentie", zegt Thijs nog. 

De Limburger zou in de toekomst graag ook eens proeven van het Engelse voetbal. Hij heeft ook een Engelse zaakwaarnemer. "Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik er graag eens zou voetballen. Tussen droom en werkelijkheid ligt er echter nog een wereld van verschil. Ik denk dat ik daartoe met mijn huidige manager meer kansen toe heb, maar ik sluit ook een contractverlenging niet uit", besluit Thijs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties