Roeselare kan opnieuw niet winnen

Dirk Pieters
| 1 reacties

Roeselare kon zaterdagavond een goede zaak doen, maar dan moest het wel winnen van Dender. Geen al te simpele opdracht zo bleek want het kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. In de stand blijft Roeselare alleen laatste, maar loopt het wel één punt in.

De thuisploeg kon niet beter aan de wedstrijd beginnen. Al na twee minuten zorgde Jimmy Mulisa voor de 1-0 voorsprong. De aanvaller tikte overhoeks de bal voorbij Dender-doelman Berthelin. Toch kon Roeselare de voorsprong niet lang vasthouden, want nog voor het kwartier stonden de bordjes opnieuw in evenwicht. Destorme kopte na dertien minuten onhoudbaar in doel. Voor de pauze kregen beide ploegen nog één kans om te scoren, maar zowel Sylla als Destorme konden niet scoren en zo bleef de 1-1 op het bord staan.

Ook in de tweede helft viel er al snel een doelpunt, maar dit keer waren het de bezoekers die een droomstart kenden. Sierens bokste een schot van Sylla omhoog, maar zag de bal door zijn redding toch nog in eigen doel gaan. Roeselare in zak en as, maar toch gaf de thuisploeg niet op. Na het dom tegendoelpunt ging het nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Het was lang wachten, maar in de 88ste minuut lukte het dan toch. Bétrémieux kwam alleen voor doel na een listige bal van Tanghe. 2-2, een uitslag waar vooral Roeselare niet tevreden mee kan zijn.