Leleu verlengt nu reeds contract bij KSV Oudenaarde.

carol Vander Cruyssen
| 3 reacties
Leleu verlengt nu reeds contract bij KSV Oudenaarde.
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stefan Leleu heeft zijn contract verlengd met 2 seizoenen. Leleu, die aan zijn 1ste seizoen als trainer aan de slag is bij KSV Oudenaarde, tekende daar een overeenkomst tot en met 2010-2011. Leleu en zijn ploeg doen het momenteel erg goed in 3de klasse A.

Stefan Leleu begon met de niet gemakkelijke opdracht om na een desastreus seizoen het zwalpende KSVO opnieuw op de rails te krijgen en het voetbalplezier terug te laten keren in het Thienpontstadion.

Na een wat aarzelend begin, prijkt de ploeg uit de Scheldestad na een 15 op 18 op een mooie 4de plaats en leidt het ook in het 2de periodekampioenschap. Leleu beschikt met onder andere De Vleeschauwer en Martens over heel wat ervaring in zijn kern, maar deinst er ook niet voor terug om jong talent voluit zijn kans te geven. Zo dwong het pas 18-jarige jeugdproduct Levi Wallez een basisplaats af in het hart van de verdediging en was de eveneens 18-jarige spits Lukas Pareyn beslissend in de gewonnen uitmatch op Union. Leleu ziet zijn waardering hiervoor van bestuur en supporters beloond met een contractverlenging van 2 seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties