Janevski vindt Standard de favoriet

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Janevski vindt Standard de favoriet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard Luik speelt vanavond op het veld van Partizan Belgrado in de UEFA-beker. Cedomir Janevski, de voorbije jaren werkzaam in België bij onder meer Club Brugge en AA Gent, traint momenteel rivaal Rode Ster Belgrado en kent het Servische voetbal.

Cedomir Janevski noemt Standard favoriet voor de winst vanavond. "De druk ligt volledig bij Partizan en dus zijn de Luikenaars voor mij favoriet. Het niveau van Standard ligt ook hoger dan dat van Partizan en de spelers zijn rijper omdat ze meer duels op dit niveau spelen", aldus de trainer van Rode Ster in de krant Gazet van Antwerpen.

"Partizan heeft wel zijn ploeg al twee jaar kunnen samenhouden en dat merk je goed aan de automatismen. Hun kracht ligt in de centrale as. De Braziliaan Juca is daar hun sterkhouder. Hij is goed in de balrecuperatie en hij heeft een uitstekend positiespel. Voor Juca mag ex-Standard-speler Almani Moreira de lijnen uitzetten. De lopende mensen voor hem doen zijn kwaliteiten perfect tot uiting komen", besluit Janevski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties