Devroe stelt gesprekken met Van Heerden uit

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Devroe stelt gesprekken met Van Heerden uit

Elrio Van Heerden is op het einde van dit seizoen einde contract bij Club Brugge. Luc Devroe, de sportmanager, wil geen haast maken met een mogelijke contractverlenging van de Zuid-Afrikaan.

Elrio Van Heerden is in zijn periode bij Club Brugge meer geblesseerd geweest, dan dat hij gespeeld heeft. Hij stond amper 27 keer in de basis in 103 mogelijke competitiewedstrijden. Die cijfers hebben Luc Devroe aan het denken gezet. De terugronde wordt dan ook cruciaal voor Van Heerden want hierin kan hij alsnog een contractverlenging afdwingen.

"Vandaag is er geen enkel argument om Van Heerden een voorstel te doen. Hij moet bij ons eerst eens tien wedstrijden op rij spelen want dat is hem hier nog niet gelukt. Hij zal nu een eerlijke kans krijgen om zich te bewijzen. Als hij ons kan overtuigen, zullen we zeker praten. In het andere geval zullen we afscheid nemen van elkaar", zegt de Brugse sportmanager vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

Luc Devroe ontkent verder ook dat Club Brugge interesse zou hebben in Tom Soetaers bij RC Genk. Deze week was er ook al wat te doen rond Frank Demouge, op het einde van het seizoen einde contract bij Willem II. "Hij is een goede voetballer, maar we zijn niet geïnteresseerd. Welke spits ook naar hier zou komen, hij zou toch op de bank zitten", besluit Devroe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties