Duffel breekt met Raoul Peeters

Steven Bologne
| 0 reacties
Duffel breekt met Raoul Peeters

Vierdeklasser Duffel heeft de samenwerking met zijn trainer verbroken. Die kondigde eerder al aan op het einde van het seizoen andere oorden op te zoeken, de recentere mindere resultaten zorgen er echter voor dat zijn vertrek vroeger komt dan verwacht.

Duffel promoveerde dit seizoen naar bevordering, en deed het niet onaardig in zijn eerste wedstrijden. Met 15 op 15 startte het zelfs uitstekend aan de competitie. Daarna liep het stroever en speelde het liefst vier keer op rij gelijk, waarna een reeks van drie nederlagen werden genoteerd. Die mindere spiraal zorgt er nu voor dat trainer Raoul Peeters andere oorden mag opzoeken.
 
Al lijkt er meer aan de hand dan de povere 0 op 9. Midden november wou de club het contract met zijn trainer verlengen, eens rond de tafel verliepen de onderhandelingen bijzonder stroef. Trainer Peeters vroeg een salarisverhoging omdat hij al twee seizoenen onder de prijs zou hebben gewerkt. Een contractverlenging bleef uit en zorgde meteen voor een breuk want nauwelijks twee weken later mag de trainer de club verlaten.
 
Raoul Peeters verwierf heel wat naambekendheid in het Belgische voetbal. De 61-jarige Mechelenaar trainde naast Duffel ook RC Mechelen, Berchem Sport, FC Boom, KV Oostende, Sint-Niklaas, Herentals, Turnhout, Roeselare en Rupel Boom. “Ik word dan wel 62 jaar, ik voel me nog fit genoeg om te trainen. Als er zich dus een serieuze mogelijkheid aanbiedt, dan wil ik er gerust nog enkele seizoenen bij doen”, besloot Peeters.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties