Ronaldo zal niet verhongeren

Ronaldo zal niet verhongeren
Foto: © SC

Ronaldo mag zich in zijn handen wrijven: de Braziliaanse ster zal een vorstelijk loon overhouden aan zijn tranfer naar Corinthians.

Ronaldo trekt voor één seizoen naar Corinthians en die transfer zal de Braziliaanse stervoetballer geen windeieren leggen. De aanvaller zou een maandloon van 127.000 euro opstrijken.
Het was de marketing-directeur van de Braziliaanse club die op de Braziliaanse televisie bekendmaakte hoeveel Ronaldo zal verdienen. Daarbij komen ook nog eens inkomsten uit portretrechten.
 
In principe wordt Ronaldo vrijdag of zaterdag voorgesteld bij Corinthians. Hij zal verwelkomd worden door een Braziliaanse Miss en door ongeveer 6.000 supporters, die veel moeten betalen voor hun toegangsticket.
Ronaldo werd in februari aan zijn knie geopereerd. Na een lange revalidatie werkt hij nu de laatste fase in zijn herstelperiode af. De spits heeft opgeroepen tot geduld. "Ik heb nu nieuwe doelen en zal langzaamaan meer speelminuten verzamelen. Ik wil van mijn tijd bij Corinthians gebruik maken om mezelf te overtreffen. Daarna kan ik misschien terugkeren naar Europa", aldus de 32-jarige speler. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties