Hertha-kapitein verlengt contract tot 2012

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hertha-kapitein verlengt contract tot 2012

Arne Friedrich blijft nog tot de zomer van 2012 voetballen voor Hertha BSC Berlijn. De kapitein van de hoofdstedelingen verlengde gisteren zijn contract bij de huidige nummer drie van de Bundesliga.

Arne Friedrich had een aflopend contract en verlengde dat nu met drie extra jaren. Jaarlijks gaat de Duitse international vier miljoen euro opstrijken. Dieter Hoeneß, de manager van Hertha, is verheugd over de contractverlenging. "We zijn bijzonder blij met het behoud van onze aanvoerder. Hij is van goudwaarde voor ons elftal. Financieel is Arne ons tegemoet gekomen. Alle partijen zijn heel tevreden over de manier waarop deze overeenkomst is afgerond", zegt Hoeneß op de website van de club.

Friedrich heeft ook kunnen bedingen dat hij in zijn laatste contractjaar nog één extra seizoen kan verdienen als hij 25 keer binnen de lijnen zal verschijnen. Friedrich zal dan 32 jaar oud zijn. De 64-voudig international speelt al sinds 2002 bij Hertha en haspelde al 191 duels in de Bundesliga af. Daarvoor speelde hij bij Arminia Bielefeld.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties