Helleputte: "Druk op Sint-Truiden hoog houden"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Helleputte: "Druk op Sint-Truiden hoog houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Helleputte zag geen flitsend Lierse de winterstop induiken, maar toonde zich na het kerstvoetbal tegen Hamme tevreden met de belangrijke driepunter.

“We hebben vandaag gedaan wat we moesten doen”, blikt Helleputte terug op de wedstrijd. “Zolang we zelf blijven winnen, houden we de druk op Sint-Truiden hoog. Dan moeten we niet kijken naar de resultaten van anderen.”
 
Goed voetbal bracht Lierse echter niet op de harde grasmat. “Hamme voelde zich goed op dit veld en nam goed de ruimte weg, waardoor we Tomasz (Radzinski, nvdr.) en Jurgen (Cavens, nvdr.) moeilijk konden bereiken. We misten ook Wahed. Hij is iemand die de bal goed kan bijhouden en rust in de ploeg brengt. En na het wegvallen van Timothy (Dreesen, nvdr.) verloren we de greep op het middenveld.”
 
“We kwamen toch nog een paar keer goed in schietpositie en hadden zelfs de kans om 2-0 voor te staan, maar we moeten toegeven dat Kujovic ons ook heeft recht gehouden. Hij pareert hiermee de kritiek die hij de voorbije weken heeft gekregen. Ik ben blij voor hem dat hij voor een deel de wedstrijd heeft gewonnen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties