Bianchi gaat in dienst als TD bij Boca Juniors

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bianchi gaat in dienst als TD bij Boca Juniors
Foto: © SC

Boca Juniors heeft werk gemaakt van zijn technische staf. Coach Carlos Ischia mag nog een jaar langer aanblijven en Carlos Bianchi versterkt de equipe als technisch directeur.

Het bestuur van Boca Juniors is erg tevreden met de eindwinst in het Torneo Apertura. Carlos Ischia en het bestuur zouden al na een halfuur akkoord zijn geweest over de nieuwe overeenkomst. "Ik ben blij met die nieuwe verbintenis. Boca Juniors is de plek waar ik wil zijn. Volgend seizoen is de Copa Libertadores de hoofddoelstelling, maar uiteraard zullen we ook alles geven voor een nieuwe landstitel.

Vandaag wordt normaal de overeenkomst met Carlos Bianchi als nieuwe technische directeur afgerond. Als de 59-jarige tekent voor Los Xeneizes staat zowat opnieuw de volledige technische staf aan het roer die acht jaar geleden negen hoofdprijzen in de wacht kon slepen. Naast Ischia zijn ook Julio Santella en Carlos Veglio aanwezig. Ze zijn respectievelijk verantwoordelijk voor de jeugdopleiding en de veldtraining van de club.

Boca won in die periode vier landstitels, driemaal de Copa Libertadores en twee keer de Wereldbeker voor clubteams. Bianchi, die aangesteld werd om de communicatie tussen het clubbestuur en de technische staf te verbeteren, was eerder in Argentinië al succesvol bij Velez Sarsfield.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties