Samy: 'Lierse is in staat de Beker van België te winnen'

Mathias Dumarey
| 30 reacties
Samy: 'Lierse is in staat de Beker van België te winnen'
Foto: © SC

Van de korte tijd dat Lierse-eigenaar Maged Samy hier is, weten we dat hij niet vies is van een krasse uitspraak meer of minder. Zo ook nu weer want hij stelt dat Lierse SK zeker in staat is om de Belgische beker in de wacht te kunnen slepen.

Maged Samy, de eigenaar van Lierse SK, is tevreden over de heenronde van zijn team en stelt vast in de krant Gazet van Antwerpen dat de club in staat moet zijn om de Beker van België te kunnen winnen. De finale bereiken zou al een heuse stunt zijn. Het voormalige SK Lommel is de laatste tweedeklasser die daar in slaagde.

"Lierse SK kan binnen afzienbare tijd in de Belgische top spelen en in de toekomst ook Champions League spelen", herhaalt Maged Samy zijn woorden van toen hij eigenaar werd van de tweedeklasser.

Samy mikt momenteel niet enkel op de titel in de tweede klasse dit seizoen. "Ook in de beker kunnen we zeker ver raken. Ik bemoei mij niet met het sportieve. Dat is de taak van de trainer. Ik wil wel elke wedstrijd winnen, dus ook elke bekerwedstrijd", gaat de hyperambitieuze Samy verder.

"Nogmaals, alles kan in voetbal. Waarom zouden we de beker niet kunnen winnen?", vraagt de Egyptenaar zich af? Lierse speelt in de achtste finales van de Belgische beker overigens tegen FCV Dender.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties