Boka blijft langer bij 'die Schwaben' voetballen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Boka blijft langer bij 'die Schwaben' voetballen

Arthur Boka, een 25-jarige ex-speler van SK Beveren, heeft zijn contract bij VfB Stuttgart verlengd tot de zomer van 2012. Zijn oude overeenkomst liep nog door tot 2010. Jens Lehmann (39) moet nog op een contractvoorstel wachten.

Arthur Boka liet weten bij zijn contractverlenging dat hij een aantal aanbiedingen had afgeslagen. "Ik kreeg een voorstel van Tottenham Hotspur en ook vanuit Frankrijk was er interesse. Ik voel me hier echter zeer goed en ik denk dat we met z'n allen hier nog veel kunnen bereiken", aldus de 44-voudige Ivoriaanse international op de website van die Schwaben.

Het is voorts nog onduidelijk of Jens Lehmann langer mag blijven. Algemeen directeur Horst Heldt vindt dat de club met Alexander Stolz en Sven Ulreich twee prima opvolgers in huis heeft voor de ex-international. Lehmann keepte dit seizoen wel al alle wedstrijden in de Bundesliga en de UEFA-beker maar zou graag na de dubbele confrontatie met Zenit Sint-Petersburg duidelijkheid krijgen van het bestuur van Stuttgart.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties