Denilson mag opnieuw vertrekken bij Bolton

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Denilson mag opnieuw vertrekken bij Bolton
Foto: © SC

Bolton Wanderers heeft besloten Denilson geen contract te geven. “Hij trainde zeer goed bij ons, maar hij is op dit moment niet de juiste keuze”, oordeelde de Engelse club.v

Hoewel Denilson een goede indruk maakte op Gary Megson, manager van Bolton Wanderers, krijgt de gewezen Braziliaanse international geen contract aangeboden. “Hij heeft hier voor een week getraind en hij is een fantastisch persoon. Maar we hebben op dit moment een manier van spelen die niet geschikt is om Denilson aan ons te binden”, aldus de manager op de site van de club. “Voetbal en management is niet altijd een kwestie van elf topspelers opstellen, je moet een team op het veld hebben. We hebben Denilson bekeken, zijn kwaliteiten gezien en we hebben besloten dat het op dit moment niet de juiste keuze is.”
De 31-jarige Braziliaanse aanvaller was ooit de duurste voetballer ter wereld. In 1998 betaalde Betis Sevilla 35 miljoen euro voor de spits. Denilson speelde zeven seizoenen voor de Spanjaarden. Daarna kwam hij nog uit voor Flamengo, Girondins Bordeaux, Al Nasr, FC Dallas en Palmeiras.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties