Edgar Davids wordt vaak geciteerd in Argentinië

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Edgar Davids wordt vaak geciteerd in Argentinië
Foto: © SC

Edgar Davids zou wel eens een vervolg aan zijn carrière kunnen breien in Argentinië. De plaatselijke media citeren de Nederlandse middenvelder bij River Plate, Boca Juniors, Independiente en Newell's Old Boys.

Geen enkele bovenstaande club zou effectief interesse tonen in de voormalige Nederlandse international. In maart wordt Edgar Davids 36 jaar en dat spreekt niet in zijn voordeel. Bovendien is het al een half jaar geleden dat hij nog eens een officiële wedstrijd speelde. Ook zijn salariseisen zou hij nog niet bepaald afgezwakt hebben. Ten slotte twijfelen de clubs of hij echt wel naar Argentinië wil afreizen.

"De komst van Edgar Davids naar Argentinië zou voor opschudding zorgen. Newell's heeft me laten weten dat het wel interesse zou kunnen hebben, maar voorlopig houden ze zich op de vlakte. Met het bestuur van River Plate onderhoud ik goede contacten. Ze schrokken aanvankelijk van de financiële voorwaarden, maar dat mag eigenlijk geen probleem vormen. Dat komt op de tweede plaats", liet Davids' zaakwaarnemer Alberto Meo weten in de Argentijnse krant Clarín.

Davids speelde vorig seizoen nog voor Ajax Amsterdam, maar heeft nog geen nieuwe club gevonden sinds zijn contract er niet meer verlengd werd. Hij werd gesignaleerd bij AZ Alkmaar en Los Angeles Galaxy, maar dat was niet meer dan zijn conditie wat op peil houden. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties